Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mästerlig oredlighet

 

ärlighet
redlighet
rättfärdighet
var inte populärt
när de orättfärdiga
fick bestämma modet
det är då logiskt att kejsaren är naken
det är om inte modigt kanske mästerligt
åtminstone konsistent
att blotta sin unkenhet
i alla de sammanhang
nu när rättfärdighet
kommer på modet
med ett leende
så milt och
bländande
vitt

 




Fri vers av Zingo
Läst 280 gånger
Publicerad 2017-02-19 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zingo
Zingo