Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsdjup process om att se och lyssna

Dra ut på det
Vänd på det
Förstå
Sucka
Knäböj först glättigt
Sedan djupt allvarligt

Titta i brunnen av avund
Notera silvermynt på botten
Glittrar i djupet likt tidiga daggdroppar
Daggdroppar av äkta processande habegär

Det är de runda illmariga
När det beger sig
När din byk ska tvättas
Blötas i den avundsdjupa brunnen

Minns vad jag sa
Minns vad du sett
Önska att du vore
Lyster med lyhörda lurar





Fri vers (Fri form) av Zingo
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-15 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zingo
Zingo