Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mark och jord

Marken och jorden
Där kroppen blir salt
Av tårar från allt som försvunnit
När mina händer stred
Mot skuggans kropp
Men jag somnade
Gråtande
Och sömnen var evig tid




Fri vers av jennydreadful
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-14 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennydreadful