Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetsmarsch

Jag är den viktlösa själens
frihetsmarsch
Förskjuten men fri från förslavande
ögon

Och ingen betraktar
mig längre
Som kött och som hål

Dina befriande händer
som gav mig en knuff
Mot den luftlätta dödens
obundenhet

Jag tackar dig
med den isblåa blicken
Tackar händernas styrka
och strävhet




Fri vers av jennydreadful
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-05 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennydreadful