Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskade stjärnor

Mörkret blev ljuset
Men talet blev falskt
När du rörde där ingen
Fick röra

Du sa smeksamma ord
Men din hand blev ett svärd

Och din kropp tog mig bort
Tog min renhet

Din kropp var av sten
Och blicken var is
Förvandlad
Helt plötsligt i natten

Jag blev en sak
Och du blev ett moln
Ett mörker för önskade stjärnor




Fri vers av jennydreadful
Läst 246 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-18 01:21



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En mycket poetiskt skriven dikt om något man vill bort ifrån. Bra
2016-08-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark o gripande. Mycket bra skrivet, men *kram*.
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

jennydreadful