Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt ljus som brinner ut

När du sätter mig i maktlösheten
och låter mig möta evigheten
Då ser du min nakna sanning
och mina rätta namn

Och när du sprängt min hamn
och alla gäster blundar
finns bara nattens öga kvar
som vittne

Men inga ord
ska komma till min räddning

Och inga bojar
håller mina lungor vattenfria

Men dina bojor
som lovar infria

Tystnaden, stillheten
och mitt ljus som brinner ut




Fri vers av jennydreadful
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-05 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennydreadful