Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brast som en smältflod

Jag väljer kylan
från din ishavsblick
när våren kommer

För att vintrigt vasst begravas
under bädden av
genomskinliga klingor

För allt du gjorde
blev en hagelsång
som smattrade hårt
mot mitt inre

Och när jag brast
som vårens is
blev tårarnas salt
till en smältflod




Fri vers av jennydreadful
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-23 01:21



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En vemodig dikt om saknad och avstånd till någon man tyckte om
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

jennydreadful