Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rovdjursnatten

Rovdjursnatten
Med tysta mörka ögon
Fyra par pupiller
Ser mig

Rovdjurshänder
Med starka tysta valkar
River tyg och knappar
I sanden

Nattens bleka skuggor
Omkring mitt skrik och tårar
Går in och ut i smärtan
Slagen från klockan
Och slagen som bryter

Mitt skrik blir en längtan
En önskan om stillhet
När våldet blir ett
Med min själ och min kropp

När deras hetsade ögon
Och hetsande kroppar
Tar slutligt beslut
Om mina kommande dagar

Och i en hängande tystnad
Min natt blir den sista
När blodet har stannat
Och blicken står still

När skuggorna runt mig
Betraktar mitt öde
Och lämnar mitt skal
I sin blekhet




Fri vers av jennydreadful
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-18 01:05



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fantastiskt skriven poesi om det onda. Så bra.
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

jennydreadful