Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När månljus blev dagg

Tog ett steg bort
Från vildanden
Och luften blev fri

En sekund

När moln och vindar
Gav dansande steg
Mot en scenvägg
Av längtan

En sekund
Från det kalla
och värmen gav upp
med din slutande hand
om min nacke

Trodde bara dansen
var ett förspel

Men du ville se slutet
djupt inne
i mitt isblåa öga

Som slocknade sakta
när månljus blev dagg




Fri vers av jennydreadful
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-30 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennydreadful