Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglademonen

Det är inte demonerna
Det är mänskligheten
Spillran av natten
Som går i skor

För det är inte änglarna
Det är ensamheten
Löftet om dagen
Där ingen bor

Det är bara våldet
Med svarta handskar
Som pressar livet
Mot betongväggen

För jag är huden
Som spricker upp
När du är
Änglademonen




Fri vers av jennydreadful
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-15 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennydreadful