Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måleri

Tidens måleri speglar ett förflutet stadie som är övergivet av rädsla

Tankar i stillhet som går i cirklar utan ett stopp

Oro skapar obetydliga tankar
Mönster som gömmer sig bakom en dold fasad

Vilsen i det okända där markens tunga steg avtar sakta
En kraft av omvandling har nått mig

Dystra minnen repeterar dagens konst
En djup sorg som inte vill släppa taget

Bunden i en kedja

Släpp taget om mig, befria mig..




Fri vers av Lavira
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-15 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira