Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

come on baby calm me down

varför vill jag vara med vid jordens undergång? är jag genomtänkt? var jag planerad? vad fumlade mina föräldrar egentligen efter i mörkret.

vilken är den rätta vägen? veganism i en spirituell natur? tid, kärlek och konst.
"i en värld utan rätt och fel existerar bara vi".

jag är en varulv - säger "ouuh" i ditt ansikte. fumlar efter botemedlet för ett konstant purpurfärgat ansikte.

vita stränder, varma kroppar, våta knän,
- kan också vara ångestfyllt.

om jag fick välja skulle staten vara frivillig och livet en konspiration.

jag är kär i hans närhet men är jag fortfarande fantastisk? är jag fortfarande endast en dröm. är jag det magiska fröet som växer inuti honom. är jag hög i hans värld, kemikalier genom någons hals.

come on baby calm me down,
you're the only one who knows how.





Fri vers (Fri form) av trött
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-15 14:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
helt underbar filosofering
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött