Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland ...

... behövs det inte mer
än en vänlig blick
ett leende
och kanske en utsträckt hand ...

... för att få
någon att känna
att livet kan vara
och så ibland också är
rätt underbart ...

... oavsett
om man är  kär
eller om 
det är en vänskap
som återbekräftad är ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-15 16:09



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Sant!
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP