Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats gift

Du fick mig att sluta leva

Tårarna rinner ut till havet

Bortkastade år

Önskade att jag aldrig mött dig

Ett gift spred sig från ditt hjärta till mitt

Ligger här frusen och kan inte känna av hjärtslagen

Andetagen kyls ner utav små kristaller

Tomhet

Svävar i dimma

Jag gav mitt hjärta till dig

Hjärtats gift dödade mig

Till B











Fri vers av Lavira
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-15 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira