Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten fråga bara

Hur länge sedan är det som du hade en
sexuell relation tillsammans med en kvinna
Förlåt mig, men låt mig få formulera om frågan
Hur länge sedan är det som du hade ett samlag
med det motsatta könet
I ditt fall en kvinna

Oj, då
Det var en ganska så personlig fråga vill jag säga
Men okej då
Det var några månader sedan nu som jag älskade
med en kvinna
Hade ett samlag
Men så pass länge att det redan känns som om det
vore för evigheter sedan
För jag minns det nu mer som i ett töcken
som i en dimma
För det enda som jag vill minnas är att vi hade det
riktigt mysigt, hon och jag, när vi höll på och pussades
och kramades långt in på den sena timman
Ja, innan vi somnade in i varandras armar
smått slutkörda
Men det var ju tyvärr bara en one night stand och inte
så mycket mer att hänga upp sig på
Hänga i julgran
Men nu när du frågar
Självklart så längtar jag efter att träffa på en förtjusande
kvinna där vi två kan bli till en
Bli till varandras bästa vän
För det kan väl inte bli så mycket bättre än så
om man hittar kärleken
Eller vad säger du?

Jo, det är ju sant
Tack för att du svarade så ärligt på frågan

Det var så lite så...

Ken Cassel
16/6-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 262 gånger
Publicerad 2016-06-16 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel