Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolkning...


Du har mitt ord

Du har mitt ord

Är det ett löfte
eller något jag lämnat
till dig att läsa...




Fri vers av carinamnm
Läst 572 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-06-16 09:58



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
hahaha
det ser ut som något man har lämnat för bara läsning inget mer :)
2016-11-24

  Mattias Alveteg (Lavtege)
bra, fick mig att le :-)
2016-06-18

    ej medlem längre
Finurligt. Löfte gives av person som tror sig kunna styra livet :)
2016-06-18

  Peter G VIP
en klurig liten tankedikt!

finns så många tolkningsmöjligheter av det som sägs och skrivs!
Klart att missförstånd uppstår allt som ofta i kommunikationen mellan oss människor!
2016-06-17

    basen
Kortfattat - genialt.
Lång applåd.
2016-06-17

  Karina"Kia"
Finfinurligt skrivet..tänker in en tanke bakom dina ord!
2016-06-16

  Alysse VIP
Fyndigt skrivet!
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

carinamnm