Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klarade inte

jag klarade inte av att se
smärtan klarade inte
att se sorgen
utan att agera
eller snarare
sluta
agera

hämta styrka
skapa

motivation
för en ny
början


och jag har inga ord
det gör för ont
att se hur det
påverkat
dig och
andra

förlåt




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-16 16:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text!
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP