Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodi

Tankar flödar i kristaller ute i havets blå
Musiken når hjärtats slag för en minut

Minnen av det goda inuti det onda är fast i en bubbla

Sanningen reflekterar regnbågen , varje färg med dess skeva betydelse

Står i mittpunkten mellan illusion och verklighet
Öppnar ögonen och ser den klara avbildningen

Bryter mig loss från ett fångenskap där lögner och lidelse binder oss samman

Ord som väger lika mycket som luft, handlingar som övervakar det

Du säger att du inte bryr dig längre, tidens konst från det förflutna har målat fram en bild som jag sett tidigare, vilket reflekterar det du sa

Att du vandrar runt i olika tidsintervaller i mitt liv genom att sticka och dyka upp med ett dolt sällskap bakom ryggen på mig säger mycket om dig

Melodramatiskt melodi repeterar
Huvudets svar på frågan

Till B




Fri vers av Lavira
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-16 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira