Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nationernas strider i alla tider

Det är bra att Europas unga män

nu fajtas om en boll enbart

Jag tycker alternativet

vore helt förskräckligt

och förödande




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-16 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP