Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drunknar

Jag vill kunna andas
Jag vill finna ro

Något stoppar mig mot min egen vilja
Dagar går i form av lidelse

Tårar slutar inte rinna
Jag ser en sjö där mina tårar har samlats
Känslan av att dränka sig själv i sina sorger

Återuppväckande smärta som slår mig dag efter dag
Jag står i mitten av vägen och kvävs utan att någon ser
Ett övergivet barn som försöker finna sin plats i denna värld bland det osynliga

Mänsklighetens makt av att synas uppstår plötsligt
när känslan av en omtanke bryter sig loss från skölden

Själens figur är riven i bitar
Inget består mig kvar

Vill inte vara kvar här




Fri vers av Lavira
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-16 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira