Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapens kraft

 

Vindens kraft
ger havsvågen liv
i milsvid tid

Tystnadens kraft
ger lågmält liv
i all framtid

Glädjens kraft
ger hoppet liv
i ödslig tid

Vänskapens kraft
ger meningsfullt liv
i vår tid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Zingo
Läst 714 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-17 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är fråga om en kraft. en mystisk kraft som jag kallar för gud.
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Zingo
Zingo