Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrammel


Ibland känns det som om man tappar en kofot.

I ett trapphus av klinker.

Fan vad det låter och skramlar!

Men det är livet som skramlar och låter.

Med sina stumma vitsar.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2016-06-17 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP