Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John Blund

 

 

Stunder, nätter:

vaknar till

Månen vandrar

vart den vill

Jag är där

i ensam natt:

nära sover

fru och katt

Nu är tid

i mörkrets stund

för ett möte

med John Blund

 

 

 




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-17 20:42



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
rart och ömt
2016-06-18

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
aftonbön, liksom
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP