Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofredsdrömmen

Olidlig tid som inte ser ut som
det som vad som är på riktigt
för det blev mörkare än vad jag trodde utan henne
en dålig piratkopia av ett liv
fel namn och allt

Ibland undrar jag om jag klarar mig utan en hjälte
trots jag inte tror på hjältar
men inatt klarade jag mig själv
jag drömde att jag kysste henne framför hennes pojkvän

Jag drömde att det blev vi igen
och alla tusentals känslor jag glömt att jag kände för henne
i en stormig dröm
när jag kysste henne framför hennes pojkvän
och allt var fantastiskt igen

Jag drömde att det var vi i magi igen
trots jag inte tror på magi
jag drömde att jag glömde bort min cigarett
men jag tror fortfarande
att jag inte är den hon vill ha

Och morgonljuset tog min dröm
men hennes läppar var kvar mot mig
i nyvaket drömde jag mig dit
där drömmen försvinner blir tankarna kvar
och hon försvann bort med sin bit av vad som var jag




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-06-18 11:00



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Aj! Den gjorde innerligt ont i sin nakna ärlighet och längtan.
2016-06-18

  Ida C Nilsson
Så sorgligt det känns när man längtar tillbaka till något man vet att man aldrig kan återfå. Känns tomt.
2016-06-18

  Ida C Nilsson
Så sorgligt det känns när man längtar tillbaka till något man vet att man aldrig kan återfå. Känns tomt.
2016-06-18

    ej medlem längre
tänk, det har jag gjort i verkligheten med en tjej 1980. hon var 18 bast och en sötare variant av jessica lange! hennes pojkvän o hon håller nog ihop än i denna dag...träffade dem 85. hon heter inte längre wahl i efternamn.
2016-06-18

    ej medlem längre
Naket,bra Jim!!!
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP