Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du som tittar på flaggstången?

 

Ser du fanan i det blå
ser du hur den fladdrar så
En gång fin och inte ful
starkt blå och vackert gul

Numer den ljusblå sjunker
in i solkigt gult dunkel
Ondskan där syns stark och ond
empatin är pank på god

Allt som förr sågs självklart
är numera smart stjärnklart
Allting går till de som har
andra går med rumpan bar

Alla solar får fläckar
egoismens ondska häckar
Alla vill ha mycket mer
därför älskas inte fint manér

Sverige dör
och världen hör
Ser hur svenska drömmen
försvinner i sömnen

Flyktingströmmen
ingen glömmer
Rika bidragen gömmer
rut och rot berömmer

Adjö välfärdssverige
välkomna till hälleberget
Här klyver vi de sjuka
avgiftar dem från att penning-missbruka




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-19 15:44



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Vill bara instämma med de två tidigare kommentatorerna!
2016-06-19

  M M Mannheim VIP
Vill bara instämma med de två tidigare kommentatorerna!
2016-06-19

    Shush
amen!

skönt att se att det finns förnuft på poeter.se.

sverige är ett sjukt land.
2016-06-19

    ej medlem längre
Ja det är märkligt hur man kan ödelägga välfärden och tryggheten på kort tid, utan att hindras.
2016-06-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP