Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis så jag vill ha det

Så vi faller in i varann
och våra tungor möts i
ett virrvarr av heta känslor




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-19 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal