Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtyckt



Vissa gillar Dig.
Tillsamans med
Kaffe och Kakor.

Så mycket att de
baktalar Dig.

Långt efter
det att du gått. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-20 06:36



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja det är en jäkla smet, man blir lätt en go'bit vid falska fikabord. Bra skrivet.
2016-06-20

  i af apa
ser landsbyggden
& alla dessa kakor...
2016-06-20

  Bossepoet från Österbotten
Morgontidigt
dilemma med
satirens penna.
men är dig
från mig eller
mig från dig.
med nyläst dikt
i handen.
2016-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP