Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

N del dar...

Att allt bara händer
utan minsta kontroll

Ett ord sagt i vinden
spelar det någon roll?

En smekning på kinden
och allt som var du -
förvandlas för alltid.
Vad är jag, vad är du?

Finns det en mening
i vår helgalna värld?

Leder allt till förstelning
på vår livslånga färd

Jag trodde jag kunde
kanske skriva en sång

Författa nåt viktigt som
nån bryr sig om

Eller skapa en tanke
som ingen förut har tänkt

Kanske bygga en himmel
där vi får allt till skänks

Men en del dar är svåra
lämnar ingenting kvar

Av allt det jag pröva
blev ingenting bra

Så därför kanhända
är denna text svår
Att finna en mening
Eller hitta ett spår

Men rester av ånga som
en gång var jag

driver i vinden, just det
vad var det jag sa




Fri vers av Roger VIP
Läst 370 gånger
Publicerad 2004-09-20 03:14



Bookmark and Share


  purpleangel
..på alla sätt... :)
2004-09-20

  leopardia
den här är bra... lite eftertänksam och inte så där nödrimmig utan skönt flyt... gillar framför allt;
"En smekning på kinden
och allt som var du -
förvandlas för alltid.
Vad är jag, vad är du?"
2004-09-20

    Lena VIP
Tack och lov kan vi inte kontrollera allt som sker. Vi kan dock reagera och välja att säga ja- eller nej till en hel del. Det bara hände (jag gjorde ingenting)- tycker jag är en dålig förklaring. Det hände och då gjorde jag så här, känns mycket bättre tycker jag.
En röst i vinden - kan påverka många. Fortsätt påverka!
2004-09-20

    Idun 1
som jag absolut tycker bör läsas av fler.
Den har både värme och känsla.
2004-09-20

  Anna H
Även om du tycker att det kan vara svårt att hitta en röd tråd i din text så hittar jag en, nämligen en strävan efter att få göra skillnad i världen. Jag känner så väl igen känslan. Bra uttryckt!
2004-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP