Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenhålen besöks av törstande

Vid vattenhålen samlas
alla som törstar. Där är
full aktivitet när solen gått
ner och skymningen nalkas.

Var vaksam, där finns rovdjur som
kommit för att få sig en köttbit.
De ser ut ett lättlurat byte.

När de fått äta sig mätta drar de
vidare tills hungern på nytt ger sig
till känna.

Vattenhålen kommer alltid att besökas
av törstande..

Rovdjuren lurar i bakvattnet.







Fri vers (Fri form) av WyS VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-20 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här var dubbelbottnad! Fint skrivet!
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP