Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ticket to ride


rida rida ranka
prinsessan heter Blanka
i bugning hälsas drottningen
hon är från Elsass-Lothringen
tar fram
en kam
och kammar blonda hjässan
på gyllene prinsessan
och kammar ner all honungen
som droppar ner på konungen
men lite kladd i tronen
det hör till traditionen
och detta hade inte hänt
om landet haft en president
nä vore illa värre
för han skulle
bara spilla värre
om han spulle





Bunden vers (Rim) av Göran P Rödholm
Läst 643 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-20 17:54



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
så sant, & smittsamt lekfullt (& grant detdär sista ordet "spulle"!)
2016-06-20

  Inkarasilas
Haha! Så skönt flyt bara sådär! Som en galen rimsaga med illustrationer av Dali! Finfint ju!
2016-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm