Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta kärlek

kärleken vi två delar är glädje
att bara tänka på dig är glädje

inlärda drömmar ska inte behövas
för kärlek behöver inte bedövas




Fri vers av Hurdler Kenning
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-21 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning