Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökelser



Det ljuva livet växer innanför
ögonen dina.När Du inte tar något
för givet.Och ger det hoppingivande
Klivet till andra sidan bäcken en chans
Det står och väntar på Dig där. Äventyret
För du kan ju alltid ta klivet tillbaka
Men det blir ändå aldrig det samma
När Du vandrar tillsamans med ödet
Och Ödet vandrar i dig
För Den som söker skall finna
Och den som stannar kvar
skall fastna i tvivlets Dimma.
Frågan är bara var. ..
vadet finns,
Det som bär över.
Med vajande fanor
Till en bättre Framtid




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-21 08:19



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
"Var vadet finns" är en fråga som idag känns intressantare än klassikern "livets mening".
Fin text.
2016-06-25

  i af apa
"frågan är bara var...
vadet finns,"

tänk det har jag alltid undrat!
det känns som du vet...

snyggt!


2016-06-21

  H.C.B
coolt
2016-06-21

    ej medlem längre
vackert, se-far-ge. Vackert.
besökelser på andra
sidan Häcken -bättre Tider´+
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP