Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

Hudlösa hjärtslag
när jag rasar
faller
ingen utväg
ur det för dig
hemliga




Fri vers (Fri form) av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-21 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP