Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kåtheten kommer


Nästan ljudlöst viskar jag att jag älskar
känna din härlighet resa sig mot min mage,

omsluter din hårdhet,
leker med tungan och suger dej njutningsfullt.

Långa härliga underbara drag tills du ber mig sluta.
Sakta glider du in med ett finger och känner när jag är redo.

Du tränger djupt in i mitt inre. Jag skriker av vällust
Du stönar och stöter hårt och långsamt det sista
innan du fyller mig med din värme.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-21 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson