Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnbarn

Hon är 4,5 år passar henne hela dagen
Vill man ha tyst stänger man radion, tv, all musik
men hur fan hittar jag knappen på tösen
för att bli tyst

Modeordet för dagen VARFÖR

Vi skall bada nakna på sergelstorg
Guld och gröna skogar
Sjunger i ett undras om det är rätt melodi

Lämnas tillbaka 16.00




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-22 12:23



Bookmark and Share


    Mim
Såå bra!
2016-06-28

  Maiah VIP
Hehe barnbarnet kanske funderar på hur man kan få ljud i gubben?
Kl 16 är hon totalt uttråkad
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson