Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans

Jag lever på natten
när jag drömmer
jag sover på dagen
när jag är vaken
det finns stunder när jag snuddar
vid det heliga
jag tänker att det alltid
finns en kniv
någonstans





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-23 09:57



Bookmark and Share


    samole
Hum, den där kniven - måste den finnas med på alla bilder undrar jag: vartför finns den
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP