Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del i skrivkursen på min utbildning...


Ett lass me haiku igen

För sent

Det tog tid
Men nu är jag här trots allt
Senare än sist


Göra slut

I mitt hjärtas rum
Finns du inte längre kvar
Stick o brinn hörru

Mellansnack

Den här låtens text
Hörde jag som litet barn
Hos mig finns den kvar

Åsså Jag

Jag syns hur jag gör
Svamlar lätt utan tanke
Roger heter jag


Överkursen

En domän försvann
Från kundens domän, ej mitt fel
Trots detta får jag skit

Dessutom vill jag
Nu ha kaffe och skorpa
Annars blir jag sur




Bunden vers (Haiku) av Roger VIP
Läst 652 gånger
Publicerad 2004-09-20 10:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar jag verkligen
2004-09-25

    MSL
Har inte fått nån kläm på det här med haiku, tyvärr.
Verkar hårt att sparka ut nån från sitt hjärta, men det
kanske är enda sättet att göra det på.
2004-09-20

  Patrick N Sonett
kreativt skrivande elr?
2004-09-20

    Göte Holmlund
gillar oxå ettan...väcker många tankar...förutom det faktum att jag alltid kommer senare än sist...
2004-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP