Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad midsommar alla poeter

 

Må din midsommar bli glad

må du ta ett härligt bad

må du njuta utav sill

- och kanske nubben?

Må du sjunga det du vill

dansa lite, sitta still

prata drömmar

med gumman eller gubben.

Plocka blommor till din hatt

hoppa säck och lek tafatt

skåda molnen och hör

på åskgudsdunder.

Ha det roligt, ha det gott

om än vädret blive vått

Det är tid nu för

sommartidens under!

 

 




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-24 08:57



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tack för dina fina midsommarord
2016-06-25

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Tack
och det samma till dig
2016-06-24

  Ingela Svenson VIP
Så glad rimdikt! Glad midsommar till dig också!
2016-06-24

  Niliboy
Mycket bra. Levande å fina önskningar....
2016-06-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat till Midsommarens ära! En underbar midsommarhelg önskas du!
2016-06-24

  Nils-Robert
Tack detsamma Pete
2016-06-24

    ej medlem längre
Tack Peter!
2016-06-24

    ej medlem längre
Sorunda-Pelle med vänner hälsar tillbaka.
2016-06-24

  Magdalena Eriksson VIP
Tack kära du sillen simmar i denna ljuva sommartid
2016-06-24

  Minkki VIP
Fina rader Du önskar med, hjärtligt tack detsamma! Ja, här tycks sommartidens under blir att tända kokkobrasan i regn ;) med utav snabbläsning gladblivna hälsningar!


2016-06-24

  Öknens Ros VIP
Tack! Och Glad Midsommar! önskar jag dig också.
2016-06-24

  soligajag_1 VIP
Tackar Tackar!
Önskar detsamma till dig!
En underbar Midsommar dikt!!
Kram
2016-06-24

  Rise Little One
Tusen tack samt önskar dig detsamma vännen :)
2016-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP