Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frejas dag

Om inte du är ledig

på midsommarafton,

så får det vara med midsommarfirande för mig

Vi har varit ifrån varandra

alldeles för länge

Jag blir galen utan din lukt

Mina näsborrar kräver...

Mina ögon behöver vila på dig

Mina öron saknar din röst

Jag tar en kaffe på stan

strosar lite

Sen väntar jag 

tills du slutar ikväll

Då ska vi fira till Frejas ära!




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-24 12:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter härligt!
2016-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner