Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatuering


Jag skall tatuera in en
tiger i pannan.

En grym sådan,
med blottade tänder.

Bara för att skrämma
slag på kärleken.

Då skulle kärleken inte ens
försöka att nå mig.

För säkerhets skull skall jag
tatuera in en tiger på kuken också.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2016-06-24 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP