Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marshallstack


Jag kör lätt!

50 mil.

För en JCM eller JVM Marshall rör topp med 2 st. 4 tolvor under.

8 st. Celestion tolvtummare som pumpar luft när man vrider upp.

Troligtvis får jag köpa dem separat.

Och min budget har spruckit rejält.

Men jag släppte Porschen.

Och fokuserar nu bara på ett bra Marshallstack istället.

Och stacket skall hem!

Precis samma läge som med ”The Duck”.

Pantflaskan.

För har jag bestämt mig, så har jag.

Här kommer inte att finnas några tårar,
i några trapphus.


Och grannarna ringer sedan troligtvis in insatsstyrkorna.

När det enda man gör är att plugga in en

Gudabenådad Gibson Les Paul Standard Honeyburst 97:a.

Och bara vrider upp Marshallstacket tills.

Lampan rasar ned på nedervåningen.


Det räcker att bara att dra ett öppet E.


Då vet jag.


Att jag inte tappade ytterligare en pantplaska.

I detta trapphus.


Utan då är det bara jag.

Och en nice Marshall top.

Och 2 st. 4x12 Celestion på varandra.

Och en välintonerad Honeyburst.

Som blåser skiten ur livet!




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2016-06-24 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP