Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
F1


Martin


Nu i efterhand förstår jag hur stort det var.

Att jag satt bredvid Martin Brundle.

På planet.

Från Milano till München.

Och vi talade om Ascari och Eau Rouge.

Om flat out.

Och om Parabolican på Monza.

Den feldoserade kurvan.


Och om Kimis snöskoters.


Och vi talade om Ayrton Senna.

Och om hans vänskap till Senna.

Och om dagens F1.

Och om vädret i Norden.


Vissa saker som Martin sade.

Om Häkkinen.

Schumacher.

Kimi.

Och om Senna.

Var mycket vackra.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2016-06-25 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP