Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midsommar

 

Midsommarnattens skira dunkel

Vilar mot min kind

Bukettens sju blomster

Böjer sina veka nackar

 

I sängens mjuka tystnad

Surrar tankar runt

som flugor runt ett honungsfat

Ivrigt  suktande, hungrigt sökande 

 

Om tiden som jag levt

Om tiden som är kvar

Om varje litet sandkorn i dyners djupa hav

Om det som är var kärna och mitt fokus 

 

Är universum en fråga utan svar

  

Koltrastens trötta röst

För mig in i nuet

Oavsett om svaret saknas

Är dagen och natten min

 

 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-01 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta