Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Midsommar dags kväll. ..



..En tillbringare
med spenvarm mjölk

Och plockade smultron

Bringar njutning och
Barndom tillbaka

I Sommarkvällen

Trots att Smartmobilen
surrar och Face-book
Folket vill ha tag i dig.

Är du Försvunnen

Då när känslan
En kort stund. ..

av Frid och Tidlös lycka.

är större än. ..
.Anstormande Ord.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-25 17:42



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*Så sant*Så
Skogens*silentium*
Själens*Otium*
Önskar dig en Skön*kväll.
Kram irene.


2016-07-02

  Irene Åberg
Hej Bästa*Skrivar*Vän.
Tack* Det Bästa är Att
Bara*Vara i Tystnaden
allena*Njuta*av Smultron*
så gott.kram*irene

2016-07-01

  Ingrid Trolle
En underbar midsommardag
med känslan av att vara
onåbar för dagens stress
En härlig frid att kunna
konsten att stänga av det
till synes oändliga flödet av
onödiga Ord.
2016-06-29

  Valter Örn VIP
Det är de små nära tingen som ger livskänslan...
2016-06-25

  Ulf Ekeram
Samförstånd, samhörighet, samkänsla inför samma ting. vännen ulf
2016-06-25

  Alysse VIP
Härlig känsla!
2016-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP