Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattflykt

 

Natten gick

genom rum

för de levande

 

det var tyst

när mannen

som nyss sovit

 

såg malen flyga

med månljusets

smala vingar

 

i riktning

mot ett fönster

stängt mot världen

 

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-26 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP