Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utdrag från historien



På Alltets altare
Hamrar/hamnar

Människans Psyke

Vad som är gott
Vad som är ont

Från olika sidor
och håll
betraktas sanningen

Den vinner
som slår hårdast

Och kan berätta sin
egen Historia. ..

För tillfället



Kvar står Stinksyska
Nattviol och Gullpudra

Vid glömskans Blodiga
intorkade slagfält.

Och förökar sig stillsamt
med utblommande liv.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-26 16:33



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En fantastiskt fin text
som berör och rör om
2016-06-29

  gunnnar nylund VIP
Jaa, man brukar ju säga att segraren
skriver historien!
2016-06-26

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Stannar till vid några rader som sticker ut som poetiskt utslagna blommor.
2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP