Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelkvinnans morgon

Det är den tiden
då dagen gryr till full beskådan
då svalor ständigt sliter
då morgontimmar dryper
av dagg i spindlars nät
I våta små lianer
kastar jag mig ut
för att bli ett
med dem
just nu

 




Fri vers (Fri form) av Zingo
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-27 07:02



Bookmark and Share


    Thalia
Så befriande- härligt!
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Zingo
Zingo