Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens olika ansikten


Kärleken är bred
tar olika uttryck

den rymmer mycket
med stort innehåll

det ena utesluter
inte det andra

så var öppen
släpp in kärleken




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2016-07-16 00:02



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra uppmaning!
2016-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, kärleken rymmer så mycket...
2016-07-16

  Quasimodo
Kärleken är stor och är mycket i olika skepnader och uttryck, fint för det i ditt uttryck för det här!
2016-07-16

  Marianne Räf
Åh, så härligt skrivna ord om
kärleken ! Ja, släpp in den !
2016-07-16

  Nils-Robert

Den dimensionslösa kärleken kan tas emot och ges på många vis. Så bra skrivet.
2016-07-16

  M M Mannheim VIP
De fyra verserna är som en dikt i sig själva. Tillsammans ger den ännu mer av kärlek.
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP