Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaksamma steg


Stegen gick baklänges
tog tillbaka orden

tankarna gick framåt
men harmonierade inte

förhållningssättet haltade ensidigt
livet vacklade sidledes




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2016-07-16 21:37



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Så kan det kännas ibland..
2016-07-18

  gunnnar nylund VIP
Ja, livet kan vara invecklat och knepigt
i mellan åt. Bra beskrivet!
2016-07-17

  Nils-Robert
tunga livserfarenheter. Fin skrivet.
2016-07-17

  aol
Så är livet man vacklar faller reser sej stapplar vidare stödd mot sin vandringsstav, bra skrivet,
2016-07-17

  Marianne Räf
Låter som en jobbig dans, med
knepig koreografi ..
2016-07-17

  M M Mannheim VIP
När jag mår som sämst...skrivs den bästa poesin......
2016-07-16

  Karina"Kia"
Vacklande livs steg stegas baklänges..

Känns som monopolspelet..*gå tillbaka till Gå*
Gör om och gå inte undvikande!
2016-07-16

  Quasimodo
Minnen baklänges som trängs med stegen framåt och förhållanden vacklar på vägen!
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP