Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara så ensamt.


Här är ett tyst mörker.

Bara ett svagt ljus som kastar långa skuggor på väggen.

En suck som ekar.

En undran.

En stilla tår som rinner på kinden.

En känsla av ensamhet i kroppen,som egentligen inte behöver finnas där.
För precis som alla andra är jag värd respekt och kärlek, eller?

Men just nu i min ensamhet rinner tårarna och det finns inget stopp.
Min famn ekar tomt och mitt hjärta smärtar vid varje slag.

För jag var aldrig din kärlek.




Fri vers av Angel of love
Läst 648 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-06-27 18:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Smärtar i själens djup...
2016-07-11

  ResenärGenomLivet VIP
O, så sorgligt...din text känns långt in...
2016-07-02

  H.C.B
främling... vem e du där du älskar mig i mörkret
2016-07-01

  Maiah VIP
Det här känns ända ner i hjärtat
2016-07-01

    Henke M
Så smärtsamt vackert..
2016-06-30

    ej medlem längre
Sorgsen saknad! Djupt berörande!
2016-06-29

    ej medlem längre
Texten berör djupt. Riktigt bra.
2016-06-28

  E.Eriksson
Så berörande och så bra skrivet! Känner verkligen känslorna i denna texten. Lite igenkänning
2016-06-28

    Dan Myrbeck
Berörande-Bra skrivet!
2016-06-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorg i själ och hjärta berörande beskriven. Må hopp ändock lysa.
2016-06-28

  bumerang
Vi är inte ensamma. Vi har ju oss själva. Att skämma bort att älska allt vi orkar. Och iom det dra till sig äkta kärlek.
Iaf så funkar det i teorin:-)
2016-06-28

    ej medlem längre
Dikten väcker många igenkännande tankar.

Tror någonstans att den som får/kan gråta läker snabbare än den som inte kan/får gråta.

Eller det beror såklart på hur ens liv sett ut....

Men vet att det finns ett ordstäv/mening i Bibeln som säger något liknande: Den som sår med gråt får småningom skörda med jubel....





2016-06-28

  Rise Little One
Ett tomrum ekar genom dina sorgliga ord...
2016-06-27

  agneta pichler
en stor kram till dig..

Du värd all kärlek

2016-06-27

  Maria Sundelin VIP
Frågor de flesta ställer sig ibland. Du är värd allt det du frågade om
Kramar
2016-06-27

  soligajag_1 VIP
Tårarna trillar utav din sorgliga dikt.
Vacker samtidigt som ilskan vill nå ut till dig och omfamna dig med Värme och kärlekens ljus!!!
2016-06-27

  M M Mannheim VIP
Låt ljuset lysa på dig och se på väggen bakom dig så får du sällskap av din egen skugga!
2016-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Smärtsamma ord om att vara sviken och besviken!
2016-06-27

    ej medlem längre
vemod..
2016-06-27

    ej medlem längre
Sorgen bor i dina vackra ord.
2016-06-27

  erkki
Det känns som om diktjaget har blivit misshandlad och utslängd, och försöker samla sig, men känner sig värdelös. Hu, måtte det vara fria fantasier även om det nog förekommer mera än man tror.
2016-06-27

  H.C.B
Men jorden andas nya kramar och nu är jag här. Ger dig en kram och all min förståelse.
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love